Handelsbetingelser

Virksomhedsoplysninger

Dansk Smykke Design
Drevet af Hitit ApS

Adresse: Hyben Alle 26, 2770 Kastrup
Cvr nummer: DK39974967
Mail: info@dansksmykkedesign.dk

 

Priser

Alle priser på hjemmesiden er inkl. dansk moms og andre afgifter. Priserne er dagspriser. Prisen på bestillingstidspunktet, er den gældende pris for købet.

 

Produkter

Udvalget af produkter tilbudt på vores hjemmeside, bliver produceret i Danmark af Dige Designs. Vi benytter os af ”dropshipping”, hvilket vil sige at, produkterne blot bliver udbudt på vores hjemmeside, men bliver sendt og pakket af Dige Designs. Så snart du foretager et køb på vores hjemmeside, betaler vi Dige Designs for produktet. Når denne transaktion er gennemført, vil Dige Designs tage sig af din forsendelse. Bemærk at produktbillederne brugt på vores side, kan være lånt og tilhøre Dige Design.

 

Bestilling

Når du handler på Dansk Smykke Design, skal du være den juridiske ejer af et gyldigt kreditkort, som vi accepterer. Du accepterer, at alle produkter bestilt af dig, kun er til dit eget private brug og ikke er til videresalg.

For at være berettiget til at købe varer på denne hjemmeside, skal du registrere dine personlige oplysninger med navn, adresse og betalingsoplysninger. Når en ordre er afgivet, vil du modtage en e-mail, der bekræfter detaljerne for din ordre. Ved afsendelse af ordren vil du modtage en ny e-mail med et track'n'trace nummer, så du nemt kan spore din ordre. Hvis vi af en eller anden grund skulle kontakte dig angående din ordre, bruger vi den e-mailadresse, der er registreret ved købet, eller telefonnummeret, hvis det er angivet.

Når du afgiver en ordre på www.dansksmykkedesign.dk, forpligter du dig til kun at give korrekte detaljer, samt at være den autoriserede bruger af det kredit-/betalingskort eller MobilePay-konto, du vælger at bruge til at udføre betalingen med. Dansk Smykke Design forbeholder sig retten til at annullere din ordre og suspendere din adgang til siden med det samme og uden varsel til dig, hvis:

  • Du undlader at betale til os på forfaldstidspunktet.
  • Du overtræder nogen af ​​vores vilkår og betingelser.
  • Vi har mistanke om, at du har deltaget i eller er ved at deltage i svigagtig eller ulovlig aktivitet på www.dansksmykkedesign.dk.

 

Betaling

Alle beløb der fremgår på hjemmesiden er angivet i danske kroner (DKK), inklusiv moms og eksklusiv leveringsomkostninger. Dansk Smykke Design tager imod online betalinger med: Dankort, Visa/Dankort, Visa, Mastercard og MobilePay. Vi pålægger ikke dit køb nogle former for transaktionsgebyr. Betalingen af ordren bliver trukket fra din konto når din varer bliver sendt. Dansk Smykke Design benytter en sikker betalingsserver, der krypterer alle oplysninger, hvilket betyder, at forbindelsen er helt sikker.

 

Forsendelsesomkostninger og leveringstid 

Dansk Smykke Design leverer kun varer indenfor Danmarks grænser. Vi tilbyder gratis leverering på alle produkter. Din bestilling sendes sikkert med GLS eller DAO og vil blive leveret indenfor 2-5 hverdage. Ved bestilling i weekend og helligdage sendes varen afsted første hverdag. Skulle der i særlige tilfælde være forlænget leveringstid, giver vi dig besked på mail.

  

Returneringspolitik

Det er vores prioritet at tilfredsstille alle vores kunder.

Du kan returnere bestilte varer i op til 14 dage efter deres modtagelse, forudsat at de returneres i deres originale stand og emballage. Før du sender en pakke retur, bedes du sende en mail til info@dansksmykkedesign.dk og begrunde hvorfor du sender varen retur.

Udvidet returneringspolitik i løbet af julen:

Der er 30 dages returret for ordrer afgivet mellem 24. november og 24. december.

Bemærk venligst, at hvis du returnerer et produkt, skal du betale forsendelsesomkostningerne for returnering, inklusiv eventuelle skatter og afgifter, medmindre Dige Designs har leveret et forkert, beskadiget eller defekt produkt til dig. Sørg for at sende returneringer omhyggeligt pakket ind og at have detaljerede sporingsoplysninger. Når Dige Designs har modtaget din(e) returnerede vare(r), behandler de den og du vil blive refunderet gennem Dansk Smykke Design inden for 14 dage fra vi modtager varerne retur med samme betalingsmiddel, som du brugte ved den første transaktion.

Alle returneringer skal sendes til:

Dige Designs
Lyneborggade 23, 2th
2300 København
Danmark

Oplysninger til tracking ved returforsendelse:

Mail: info@digedesigns.dk
Tlf. nr.: 20 97 41 43

 

Refundering af købesummen

Ved returnering af et smykke vil købesummen tilbagebetales til det kort, der er brugt, da smykket blev købt.

 

Reklamationsret

I henhold til den danske købelov gives der 2 års reklamationsret på produkter. Reklamation gælder for eventuelle fejl i materialet og fremstillingen af produkterne. Reklamation skal meddeles til Dansk Smykke Design i rimelig tid efter varens modtagelse, med mindre andet er aftalt. For at opnå fuld refundering eller mulighed for enten reparation eller prisfradrag, skal du fremvise din faktura. Reklamationen gælder ikke ved fejl eller skader, der skyldes forkert betjening af produktet.

Reklamationer sendes direkte til Dige Designs:

Dige Designs
Lyneborggade 23, 2th
2300 København
Danmark

 

Privatlivspolitik

Når du køber en varer og selv videregiver oplysningerne, modtager vi kundedata. Som dataansvarlig behandler vi dine personoplysninger sikkert og fortroligt. Dine personoplysninger bliver kun anvendt og opbevaret til de formål, de er samlet ind til.

Vi anvender tredjeparter til behandling af nogle af vores oplysninger blandt andet i vores fragthåndtering, som ikke er udviklet af Dansk Smykke Design. Derudover vil dine kontaktoplysninger som du indtaster i forbindelse med betalingen, blive videresendt til Dige Design, som tager sig af forsendelsen.

Læs hele vores privatlivspolitik her.

  

Kontakt os

Hvis du vil kontakte os, kan du gøre det via mail: info@dansksmykkedesign.dk eller benytte vores kontaktformular her.